Vognmandsfirma med mange års erfaring

Levering af sand samt levering af grus, sten og granitskærver

Har du brug for levering af sand eller levering af grus? Hos Børge Bach & Sønner ApS tilbyder vi levering af forskellige former for sand-, sten- og grusmaterialer til private og erhverv. Vi leverer til kunder i blandt andet Randers, Aarhus og Silkeborg samt mange andre steder.

Levering af grus og andre materialer fra lager eller grusgrav

Vi er en pålidelig vognmand, som blandt andet tilbyder levering af sten, stabilgrus og støbemix. Vi tilbyder også levering af granitskærver. Levering sker fra vores eget lager eller fra en grusgrav.

Vi kan levere med tip eller grab, og vi har lad i størrelser fra 9 til 24 meter. Du kan naturligvis altid forvente en god behandling, en høj service og en god dialog, når du benytter os.

Hvad koster grus? Hvad koster levering af sand?

Vores priser for levering af grus eller levering af sand afhænger naturligvis af mængden, men også af afstanden ud til leveringsadressen. Dertil kommer, at vi tilbyder forskellige kvaliteter samt en række særlige materialer såsom granitskærver med videre.

Vi lægger vægt på at have glade kunder, der ønsker at benyttes os igen, og derfor har vi fordelagtige priser på vores produkter og ydelser.

Få et uforpligtende tilbud på levering af grus eller levering af sand

Kontakt os gerne for at høre mere om levering af sand eller grus. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god og billig pris. Du kan ringe til os på telefon 86 96 91 33 for at aftale nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail post@b-bach.dk. Vi svarer hurtigst mulig​t. Vi ser frem til at hjælpe dig med din levering af grus!

Kontakt os og få et godt tilbud

Udfyld formularen og få svar inden for 24 timer.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

​Følg Børge Bach & Sønner ApS på Facebook for at se gode tilbud, læse de seneste nyheder og hør hvad vores kunder har at sige om os.

roed-stjerne  roed-stjerne  roed-stjerne  roed-stjerne  roed-stjerne

Vurderet 4,9 / 5 stjerner

ud fra mere end 37 anmeldelser fra Facebook​

​Børge Bach & Sønner ApS

Find vores lageradresse

E-mail og CVR

E-mail: post@b-bach.dk

CVR: 27761860

Ring til os

Telefon: 86 96 91 33