Vognmandsfirma med mange års erfaring

Levering af jord tilbydes​

​Få jord leveret direkte til din adresse

Skal du bruge en større mængde jord til et projekt derhjemme eller for en kunde, og har du ikke selv mulighed for at tage ud og hente det, så står vi hos Børge Bach & Sønner ApS klar til at hjælpe dig.

Vi tilbyder blandt andet levering af jord direkte til din adresse. Det gælder både for privatpersoner og forskellige former for erhvervskunder, der har brug for at få leveret jord, herunder både muldjord og spagnum, i Silkeborg, Randers, Aarhus eller et andet omkringliggende område.

Vi tilbyder ikke kun levering af jord, men også levering af sand, levering af grus og levering af barkflis samt mange andre materialer til haven. Vi har lad i størrelser fra 9 til 24 meter, så vi kan sagtens løfte din opgave, hvad enten du har en større eller mindre bestilling.

Hvad koster levering af jord?

Hos os får du en billig pris på levering af jord, der dog afhænger af en række forskellige faktorer som for eksempel:

  • Hvor mange m3 jord du køber
  • Hvilken type jord du ønsker at få leveret
  • Hvor langt vi skal køre for at levere jorden
  • Om vi skal levere med tip eller grab

Vi er en pålidelig og erfaren vognmand, og vi går op i at have tilfredse kunder, der ønsker at benytte os igen. Derfor tilbyder vi altid konkurrencedygtige priser, ligesom vi lægger vægt på at levere en god service.

Kontakt os og køb jord til dit projekt

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop den mængde jord, som du har brug for at få leveret.

Vi tilbyder levering af jord og flere andre lignende materialer til både privatpersoner såvel som erhvervskunder i Aarhus, Randers, Silkeborg og omegn.

Kontakt os og få et godt tilbud

Udfyld formularen og få svar inden for 24 timer.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

​Følg Børge Bach & Sønner ApS på Facebook for at se gode tilbud, læse de seneste nyheder og hør hvad vores kunder har at sige om os.

roed-stjerne  roed-stjerne  roed-stjerne  roed-stjerne  roed-stjerne

Vurderet 4,9 / 5 stjerner

ud fra mere end 37 anmeldelser fra Facebook​

​Børge Bach & Sønner ApS

Find vores lageradresse

E-mail og CVR

E-mail: post@b-bach.dk

CVR: 27761860

Ring til os

Telefon: 86 96 91 33